13 June 2014

Olimpiakos za Srbiju - "Ερυθρόλευκη" αποστολή αγάπης

Olympiacos24.gr
Οι οπαδοί του Θρύλου ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα της οικογένειας του Ολυμπιακού για βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας και σήμερα τους ευχαρίστησε με ανακοίνωση. 


Τόσο στην Ιστορική Λέσχη, όσο και στο Μουσείο του Θρύλου έφτασαν δεκάδες κούτες και σακούλες με αγαθά πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις επόμενες μέρες οι πληγέντες της Σερβίας.
Η αποστολή των αγαθών ξεκίνησε σήμερα, με μεγάλο φορτηγό, από το γήπεδο Καραϊσκάκη, απ’ όπου είναι και οι παρακάτω φωτογραφίες και στη συνέχεια θα πετάξουν την Πέμπτη με προορισμό τη Σερβία.

Ο κόσμος του Θρύλου έδειξε και πάλι έμπρακτα τι σημαίνει αλληλεγγύη.

Λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οικογένειας του Θρύλου.

"Η οικογένεια του Ολυμπιακού (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης, ΘΥΡΑ 7, ΠΕΦΟ) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Σερβίας. Τ΄ αδέλφια μας περνούν δύσκολες ώρες λόγω των φονικών πλημμυρών που έπληξαν την γειτονική χώρα και τα μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή έδωσαν χέρι βοηθείας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε ότι ήταν απόλυτα επιτυχημένη  η διαδικασία συλλογής αγαθών για τ’ αδέλφια μας και την Πέμπτη θα μεταφερθούν, πάντα με την αρωγή της Πρεσβείας της Σερβίας στην Ελλάδα, αεροπορικώς στην γειτονική χώρα προκειμένου να ανακουφίσουν τους πληγέντες", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.


"Ο Ολυμπιακός στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη"

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, βρέθηκε στο Μουσείο του Ολυμπιακού για να βοηθήσει τη διαδικασία και μίλησε για τους δεσμούς φιλίας που συνδέουν τους δύο λαούς και τη σημασία αυτής της κίνησης:

«Είναι γνωστοί σε όλους οι δεσμοί που συνδέουν τον ελληνικό λαό με τον σερβικό, όπως επίσης είναι γνωστή και η φιλία που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα.

Γι’ αυτούς τους λόγους, αλλά κυρίως γιατί ο Ολυμπιακός προσπαθεί και στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, είμαστε εδώ και σήμερα για να βοηθήσουμε και να κάνουμε το ελάχιστο που μπορούμε για τους συνανθρώπους μας στη Σερβία που δοκιμάστηκαν από τις πλημμύρες και την κακοκαιρία».

"Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να βοηθά"

Από την πλευρά της, η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τόνισε ότι ο σύλλογός μας, ως μία οικογένεια, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας:

«Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός αποδεικνύει τη συμπαράστασή του σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Πριν από κάποιο καιρό, οι φίλοι μας, οι αδελφοί μας οι Σέρβοι, αντιμετώπισαν ένα μεγάλο πρόβλημα με τις πλημμύρες και ο Ολυμπιακός, όντας μία οικογένεια, έσπευσε να βοηθήσει.

Τρεις βδομάδες τώρα, μέσω των συνδέσμων, της Θύρας 7, της ΠΕΦΟ, του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ μαζεύτηκαν όλα τα αγαθά πρώτης ανάγκης, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σερβίας, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ, δεν σταματά να βοηθάει, θα βοηθάει πάντα όταν έχει κάποιος ανάγκη κι αυτό το δείχνουμε έμπρακτα».

Τις ημέρες συλλογής συγκεντρώθηκαν:  

Τρόφιμα
Ρούχα
Χαρτικά
Παιχνίδια
Φαρμακευτικό υλικό
Νερό

LINK ]

No comments:

Post a Comment